tai chi chuan


 
De volgende LERAREN geven les bij de Tai Chi Chuan Studio:

maartje Maartje van Staalduijnen
begon met TCC in 1972 bij dhr. Y Phoa, werd in 1980 leerling van Grootmeester William C.C.Chen (New York), bij wie zij in 1988 haar dipoma behaalde. Sinds 1987 coƶrdinator van de Tai Chi Chuan Studio. In december 2016 is onze geliefde lerares en mentor Maartje van Staalduijnen geheel onverwacht gestorven. In Memoriam.
 

maartje Ceciel Kroes
Sinds 1993 leerling van Maartje van Staalduijnen en grootmeester William C.C.Chen van wie zij in 2002 het leraren-certificaat en in 2013 het master-diploma ontving. Ceciel geeft sinds 2002 wekelijks les in de Studio, volgt en geeft regelmatig workshops en judge seminars in binnen -en buitenland en jureert op internationale competities. Sinds 2012 bestuurslid bij de Taijiquan/Qigong Federation Europe.
Voor meer info zie: www.williamccchentaichi.nl
Email:ckroes@dds.nlmaartje Sabine Weihrauch
Beoefent tai chi chuan sinds 1996, werd in 2002 leerling van William C.C. Chen en Maartje van Staalduijnen; volgt tai chi-bokslessen van Laura Stone en Roland van Sante. Sabine heeft in 2009 haar leraren-certificaat van William C.C. Chen ontvangen en geeft sindsdien wekelijks les in de Studio. Sabine beoefent de korte en lange handvorm, zwaardvorm, push hands, applicaties en tai chi boksen.
Email:sabine.weihrauch@tele2.nl


Sam Franklin
Begon in 2002 als leerling van Maartje van Staalduijnen en ontving in 2011 zijn leraren-certificaat van William C.C. Chen. Sam heeft verder ook in Groot-Brittanniƫ en de Verenigde Staten van verschillende leraren Wu stijl tai chi geleerd. Daarnaast heeft Sam meerdere jaren Yiquan en Wing Chun bestudeerd en is hij gediplomeerd sportmasseur.
Email:sam@dscrdnt.com